TEVÉKENYSÉGEINK / PROGRAMJAINK

 

MISKOLC

Az ÉKKŐ Egyesület Miskolcon működő csoportja tevékenységét az emberi kapcsolatok jellemzik családi, generációk közötti, baráti, és éltető kulturális tevékenységekkel.

SZÍVPÁRNA VARRÓ CSOPORTUNK a Pontközpontban működik, melynek lényege, hogy együttérzésünk és segítőkészségünk jeleként a mell- műtött nőknek egy-egy általunk varrt speciális szív alakú párnát ajándékozunk.

A VÁNDORBÖLCSŐ PROGRAM-ban most négy bölcső vándorolhat a családok szolgálatában. INGYENESEN használhatja a baba és ha már nincs rá szükség, mehet egy másik családhoz.

ANYÓSKLUBOT Miskolcon a Pontközpontban tartottuk, hat alkalommal. Célunk, hogy a családon belüli szerepek és feladatok megbeszélésével, a másik elfogadását célzó, „jól segítés” gyakorlásával sok helyzetgyakorlaton és esetfeldolgozáson keresztül segítsük javítani a családon belüli kommunikációt. A foglalkozásokat folytatni fogjuk.

ÖNKÉNTESEK FOGYATÉKOS CSALÁDOK SEGÍTÉSÉRE. Miskolcon is vannak olyan önkéntesek, akik a fogyatékos családtagot gondozó családok életét könnyítik meg egy kis önkéntes tevékenységgel. Telefonon is lehet egy kikapcsoló beszélgetést kérni és folytatni az ilyen családokban élőknek.

Ha tetszenek a tevékenységeink és van kedved részt venni benne, legyél önkéntes!

Miért jó önkéntesnek lenni? Olyan jó magadból adni, valakinek segíteni. Hasznára lehetsz a „nagy egésznek”, ezzel járulva hozzá a világ pozitívabbá tételéhez. Nagy szavak?!? A leghosszabb utak is egyetlen lépéssel kezdődnek el! Várunk! Jelentkezz!

Csoportvezető: Oláhné Lajtos Julianna, info@eltetokapcsolatok.hu vagy +36 30 9058113