Megkezdte munkáját a SZUPER 60+ csoport Miskolcon

SZUPER 60+

Aktív nyugdíjas önkéntesek csoportja, akik hasznosan szeretnék tölteni az időt és szívesen fordulnak idősebb, segítségre szoruló társaik felé. IGEN! Vannak Miskolcon segítő szándékú emberek.

Megkezdte működését a SZUPER 60+ csoport

Csatlakozz a csoportunkhoz ha vannak a környezetedben nehézséggel küzdő idős emberek, akiknek segítenél.

A nyugdíjba vonulás adhat időt és alkalmat mindenre. Sokan úgy közelednek a nyugdíjazásukhoz, mint olyan időszakhoz, amikor valóra válthatják saját élvezetikre irányuló álmaikat.
De vannak, akik rettegnek az üres, magányos órák végtelenétől.

Kétségkívül drasztikus a változás; például megtanulni együtt lenni az ember házastársával, miután évekig távol voltunk a házból, a nap nagy részében.
Lehet, hogy hiányzik a felelősség, a hatalom, amelyhez szokva voltunk a munkahelyünkön. Vagy egyszerűen hiányzik az állandó elfoglaltság.
De ha találunk valamit, amiért érdemes élni, például egy ügy vagy cél, amelyre az ember odaszenteli magát, akkor mindig lesz miért felkelni reggel!

Mi megoldást keresünk, amikor olyan önkénteseket várunk a „SZUPER 60+” csoportba, akik maguk is idősek. Arra vállalkoznak, hogy önkéntesként beszélgetnek, sétálnak, személyes kapcsolatot építenek ki a támogatást kérő idősebb emberrel. 
Miért jó ez az önkéntes segítőnek?
Segíteni mindenki szeret, de aki önkéntes lesz,” különlegesnek” érzi magát, mivel most, valaki igazán számít rá.
Várjuk a jelentkezőket és a segítségkérőket. 

ügyelet@eltetokapcsolatok.hu   +3630 905 8113