Luka-Ilencfalva

Az ÉKKŐ Egyesület Luka-Ilencfalván működő csoportja tevékenységét az emberi kapcsolatok jellemzik családi, generációk közötti, baráti, és éltető kulturális tevékenységekkel.
A VÁNDORBÖLCSŐ PROGRAM-ban most negyven bölcső vándorolhat a családok szolgálatában. INGYENESEN használhatja a baba és ha már nincs rá szükség, mehet egy másik családhoz.

SZÍVPÁRNA VARRÓ CSOPORTUNK   működik, melynek lényege, hogy együttérzésünk és segítőkészségünk jeleként a mell- műtött nőknek egy-egy általunk varrt speciális szív alakú párnát ajándékozunk.

 

Egymás városainak megismerése, egy kedves cél és ebben fontos a közösségi, családi programok szervezése. Nagy örömmel láttuk vendégül az ÉKKŐ Egyesület tagjait Ajkán és Magyarpolányban. Megtekintettük Ajka nevezetességeit és Magyarpolányban  felavattuk a játszóteret. Az ÉKKŐ Egyesület sikeres pályázata is hozzájárult a játszótér berendezéséhez.

 

Fontosnak tartjuk a hagyományok őrzését és tovább adását is. Sokat teszünk azért, hogy utódaink is megismerjék hagyományos élet értékeit.

Ha tetszenek a tevékenységeink és van kedved részt venni benne, legyél önkéntes!

Miért jó önkéntesnek lenni?
Olyan jó magadból adni, valakinek segíteni. Hasznára lehetsz a „nagy egésznek”, ezzel járulva hozzá a világ pozitívabbá tételéhez. Nagy szavak?!? A leghosszabb utak is egyetlen lépéssel kezdődnek el!
Várunk! Jelentkezz!
Kapcsolat:
Luka-Ilencfalván: Szövérffi Melinda
Marosvásárhely: Urbán Márta
info@eltetokapcsolatok.hu