Együtt könnyebb

Egyutt_konnyebb

Az Együtt könnyebb – Gordon-szemléletű tréning anyósoknak és leendő anyósoknak 2022. június 11-i programunk kapcsán a Zugló TV-ben folytatott beszélgetés linkje: 

Családban marad 130. adás

https://www.youtube.com/watch?v=VCf9oRDeWqs

Itt a nyár, a jó idő, valószínűleg többet leszünk együtt a családtagjainkkal. Szeretnénk jól érezni magunkat, de gyakoriak a konfliktusok. Bár vannak, akiket ez éltet, és vallják, a konfliktusok adják az élet sava-borsát. Mi azok közé tartozunk, akik leginkább szabadulnának tőlük.

Lehet ezen a helyzeten változtatni? De hogyan?! Pont ezt szeretnénk tanulni, gyakorolni nyárindító Anyósklub foglalkozásunkon. Ráadásul szeretünk történeteket mesélni, és meghallgatni, tanulni egymástól.

Kik vagyunk? Egy részünk NAGYI, ANYÓS, MENY, vagy éppen mindhárom egyszerre. Ha magadra ismersz valamelyik szerepben, akkor köztünk a helyed. Sőt akkor is, ha még csak készülsz valamelyik szerepre.

Várunk JÚNIUS 11-ÉN a ZUGLÓI IFJÚSÁGI CENTRUMBAN, ahol izgalmas Gordon-szemléletű tréninget fogunk tartani, hogy a családon belüli szerepek, feladatok megbeszélésével, a másik elfogadását célzó, „jól segítés” gyakorlásával segítsük javítani a családon belüli kommunikációt.

Trénerünk: SZABADY HELGA mediátor, life coach.

Jelentkezz a következő egyszerű űrlap kitöltésével: KATT IDE