Csevegő segítő

Az időskor szerencsés esetben bölcs összegzést jelent, sokszor felveti azonban az idősekben a céltalanság és a hiábavalóság kérdését. A mai hatvanéveseket fogjuk megkeresni, toborozni, a kicsivel előttük járó nemzedék segítése érdekében, jól szervezett közösségi munkával célunk a jó szomszédi kapcsolatok újraépítése, a kisközösségek megerősítése.

Korunk pestise, a magány. Az idős embereket fokozottan sújtja, de ragályként terjed a fiatalok körében. Az elmúlt időszak sokkhatásként érte individualista világunkat. Szembesítette az egyént azzal, hogy

  • a társadalmi összefogás elengedhetetlen
  • milyen könnyen gerjesztődnek indulatok az idősek irányába.

CSEVEGŐ SEGÍTŐ programunk célja a generációk közötti megértés, szolidaritás erősítése, attitűdváltás, az időskori aktivitás fokozása, a célcsoportok mentálhigiénéjének javítása.

Programunk több generációt szólít meg. Az attitűdváltással a fiatalabb korosztályokat, a segítéssel az idősebbeket biztatjuk aktivitásra.

 

Aki kíváncsi, vagy szívesen lenne Csevegő Segítő, és azonnal jelezné csatlakozási szándékát, bátran telefonáljon vagy írjon e-mailt: +3650 1234410, +3630 905 8113, info@eltetokapcsolatok.hu.